Coaching

Den effektive samtale

"Der sker noget magisk når man sætter ord på sine udfordringer.
Der vokser en helt ny tankegang frem." - Nian

Hvad er coaching
Man kan sige, at coaching er en proces, hvor man går fra en nuværende tilstand til en ønsket tilstand. Eller fra en nuværende situation til en ønsket situation. Jeg vil måske endda hellere sige, at man går fra en nuværende udgave af sig selv til en ønsket udgave af sig selv. Formålet er at øge muligheden for at nå sine mål, passioner og drømme ved at udvikle eller afvikle adfærd, vaner og mønstre. Man laver nogle ændringer i sig selv og måden, man gør tingene på, for at opnå noget nyt og bedre end det, man har.

Målrettet spørgeteknik
Den mest almindelige opfattelse er, at coaching er en måde at have en samtale på, hvor jeg som coach stiller flere spørgsmål end jeg giver svar. Ikke bare tilfældige spørgsmål, men specifikke strategiske spørgsmål som afdækker præcis, hvad det sande problem er, undersøger det fra nye vinkler, og på den måde åbner op for de indre ressourcer, der skal til, for at komme videre. Når du bliver coachet, får du hjælp til at undersøge dig selv, ved at din coach gør sig nysgerrig på alle aspekter af din personlighed, situation, historik, mål og muligheder. Vi vender og drejer alt muligt, som har med dig og dine udfordringer at gøre.

Som et spejl
Coaching fungerer som en form for et spejl. For at udvikle nye vaner, mønstre, adfærd, selvindsigt og lignende, har vi alle brug for nogen eller noget at spejle os i. Dvs nogle øjne udefra, som kan se alt det, vi ikke selv ser, og kan spejle det tilbage til os, så vi bliver mere bevidste. Jeg er både coach, træner, sexolog og mand. Det er en stor fordel for dig, fordi jeg kan spejle dig på mange måder. Jeg er meget ærlig omkring, hvordan jeg oplever dig som person og type, og siger alt det usagte højt, som ikke er med i almindelige samtaler. At få ny bevidsthed om sig selv er ikke altid så rart. Sandheden er ikke altid sjov. Men indsigt i både dine lyse sider og skyggesider er det, du kommer absolut længst med i din selvudvikling.

Svarene kommer indefra
Det fede ved coaching er, at man er et team, hvor den ene stiller de helt rigtige spørgsmål, og den anden giver fuldstændigt ærlige svar. På den måde får vi vendt og drejet situationen/problemet/udfordringen og får belyst det fra alle vinkler. Det giver en helt særlig spontan indsigt, hvor der nærmest på magisk vis opstår ændringer i din personlighed og løsninger dukker op helt af sig selv. Det giver også den bedste motivation for forandring, fordi alle svarene kommer indefra og derfor er i overensstemmelse med dine værdier.

Træning
Den modsatte ende af skalaen kunne man kalde træning. Træning er mere baseret på svar end på spørgsmål. Det kunne også være vejledning, undervisning eller andet, der dækker over samme begreb. Her er får du ny viden og teknik, som du skal sætte i praksis. Ny viden og kunnen kan enten komme fra direkte instruktion, forklaring og forståelse af dybere teorier, eller det kan komme gennem fælles eller individuelle øvelser, som gør dig bedre til noget. Ligesom alt muligt andet træning, hvor du får noget info og så skal øve dig på det.

Kombinationen
Coaching og træning kan sagtens kombineres. Oh yes. Og min erfaring er netop, at der er størst chance for succes, når vi kombinerer coaching og træning i vores forløb. Vi skifter flydende mellem de to metoder i vores samtaler. Når vi skal arbejde med både de indre og ydre aspekter af din dating-strategi, kan både coaching og træning være effektiv. Når vi kombinerer coaching og træning, coacher vi også på den nye viden. Dvs, at hvis jeg fx forklarer dig en teori eller teknik, spørger jeg dig også, hvad du selv synes om det, hvordan og hvornår, du kan bruge det, hvad der kunne holde dig tilbage osv.

Efter vores forløb vil du både have den nødvendige indsigt i dig selv, større viden om mænd og tiltrækning, du vil kende og kunne de teknikker, der kan tiltrække gode mænd, og du vil vide, hvordan du udvikler dig selv videre i den rigtige retning.

GRATIS INTRO SESSION

Få en gratis 20 min live online session (videochat på fx messenger eller facetime), hvor vi sammen kortlægger styrker, muligheder og forbedringspunkter til din selvudvikling og strategi med mænd og kærlighed.

Der er intet farligt ved det. Og du binder dig ikke til noget som helst. Det er bare en smagsprøve på hvordan en online session foregår så du kan mærke på egen krop om det er noget for dig.

Efter din gratis session kan du vi begge mærke, om vi vil arbejde videre sammen i et forløb, eller om du bare vil tage den værdi du har fået, med dig. Det er ikke alle der bliver godkendt til forløb så du skal være villig til udvikling.

Klik på knappen herunder .. Så kommer du videre til siden hvor du selv kan vælge en tid i kalenderen

Jeg glæder mig til at møde dig..