Lær hemmeligheden til at skabe det kærlighedsliv du drømmer om

Online coaching til kvinder der vil udvikle sig selv og tiltrække den rette mand

MOTIVER DIG SELV TIL DET NYE ÅR

Så er vi lige ved at være færdige med den første uge i det nye år.

Derfor vil jeg for det første gerne sende en lille hilsen og sige godt nytår. 😀

Og samtidig vil jeg gerne sende lidt motivation til at komme godt i gang med året fra start.

Jeg har lige et par tanker på hjerte, som jeg håber kan få dig til at kigge både indad og udad.

Måske er du en af dem, der har et par nytårsforsæt, du gerne vil arbejde på.
Og selvom du ikke har dem i punktform, så er der forhåbentligt alligevel nogle ting, du gerne vil forbedre i dit liv. Det bringer mig allerede til..

Motivationspunkt nr 1:

Enten er du i udvikling eller afvikling.

Livet foregår i bevægelse. Hvis ikke, du bevæger dig med, så visner du. Livet er en konstant tilpasning.
De, der ikke vil ændre sig, fordi de synes, at det er skræmmende, stivner.
De, der står stille i deres komfortzone, ender alligevel med at få det ubehageligt, fordi ting omkring dem ændrer sig, og så duer deres gamle komfortzone ikke til de nye omstændigheder.

Der er faktisk mere komfort i at ændre sig og følge med udviklingen.
Kig på voksne eller ældre mennesker, der ikke kan bruge internettet eller smartphones.
De har stået stille, fordi det var nemmere.
Og hvor nemt er deres liv så i dag, hvor alting er på nettet og de ikke selv er det? Pissebesværligt, faktisk.

Det samme gælder for dating. I dag er der meget dating på nettet. I stedet for at se det som en forbandelse, kan du faktisk vælge at se det som en mulighed. Valget er dit.
Jo jo.. Selvfølgelig er spillereglerne lidt anderledes på nettet. Og dine mindsets skal passe til kulturen. Men de ting kan du sagtens lære. Det jo faktisk det, jeg er her for at lære dig.

Og ikke kun med internettet. Vi har også en underlig zappe-kultur, hvor ingen gider at forpligte sig til noget og alle lige skal se, hvad der ellers er i butikken.
Her snakker jeg både dating og mange andre områder.
Det kan du også vælge at have modstand på eller lære at navigere i. Det er bare nogle tanker, du skal ændre. Mere skal der ikke til for at se muligheder frem for begrænsninger.
The choice is yours.

Det er mindre skræmmende at bryde igennem sin frygt end at leve med frygten for at udvikle sig.

Lad os tage..

Motivationspunkt nr 2:

You have to name it to claim it.

Den var på engelsk. Sorry. Men det lyder bare lidt federe, når det rimer.

Det handler om det her med, om du bare har en diffus ide om, hvad du godt vil nå i år, eller om du har beskrevet det, så det ikke er til at tage fejl af.

Det er noget af det, som businessverdenen kan, som vi godt kunne lære noget af i vores private liv.
Jeg var engang til foredrag med en, som snakkede om at være livsleder. Altså at være leder i vores eget liv. Den kunne jeg godt lide.
Livet er ikke en business, men vi kan virkelig godt lære lidt af det, når det kommer til målsætning og udvikling.

Du kan højst få, hvad du beder om her i livet.
Faktisk vil jeg godt vende den om og sige at jeg overhovedet ikke synes, det er ok at gå gennem livet, uden at vide hvad man vil.

Du er sgu nødt til at blive specifik omkring dine ønsker, hvis du skal have fat i dem.
I coaching spørger man tit klienter omkring deres mål; “hvordan vil du vide det, når du er der?”

Og her vil jeg også gerne slå et slag for, at du smider dine forestillinger om korrekthed i toilettet, og i stedet rækker ud efter det store stykke kage. Og gerne før alle de andre.
Du behøver fandme ikke at være hende, der altid venter på at de andre tager først, fordi du tror, det er mere høfligt. Eller tager det lille stykke, fordi du ikke vil virke grådig eller noget andet.
Altså lige med kage kan det godt være, det lille stykke var et bedre valg. Dårlig sammenligning. Haha.
Men i livet skal du være hende, som ser det bedste stykke på fadet og så rækker ud og snupper det. Bum.

Og så lige en tanke mere i samme tema..

Motivationspunkt nr 3:

Tag ansvar.

Du kan kun ændre ting, der handler om dig selv.
Du kan kun sætte mål, som du ejer.
Du kan fx ikke sætte mål omkring, hvad nogle andre skal gøre.

Den kan godt være lidt tricky at se i praksis. Lad os prøve et par eksempler.

Det er faktisk ikke et mål i sig selv fx at blive forfremmet. For det er jo ikke dig, der forfremmer dig selv.. hmm.. Det, DU kan gøre, er at tage ansvar for at gøre det bedste stykke arbejde, være en god kollega og vise chefen, at du har, hvad det kræver at få en større rolle.
På den måde får du de bedste forudsætninger for at rykke opad.

Den næste her er værre. Du kan faktisk heller ikke rigtigt sætte et mål om at tabe dig. Wait.. What? .. jooh, selvfølgelig kan du tabe dig, men lad mig forklare.. Det er din krop, der bestemmer, hvornår du taber dig. Vægttabet er altså et resultat af et sæt bestemte omstændigheder.
Du kan heller ikke lave et mål om, at et sår skal hele hurtigere. Du kan pleje det, og så heler det, så hurtigt det kan.
Det er omstændighederne du kan ændre. Du kan spise sundere. Du kan sige nej tak. Du kan takle dine følelser uden mad. Du kan bevæge dig mere. Osv.. Og SÅ vil din krop reagere ved at blive sundere og slankere.
Samme princip med kærlighed. Du kan faktisk ikke sætte et mål om at få en kæreste. Det er nemlig et mål ovre i en andens hoved, som du ikke ejer.
Men du kan sætte mål om at udvikle dig selv til at blive en mere tiltrækkende kvinde. Du kan arbejde på at være mere sexet. Du kan lære at flirte. Du kan blive bedre til at kommunikere og sætte grænser. Du kan forstå mænd bedre. Osv. Og på den måde skabe de bedste forudsætninger for at finde den rigtige mand for dig.

Ligeledes hvis du er i et forhold med lidt knas imellem jer. Du kan ikke få din partner til dit og dat. Du kan tage ansvar for at lave bedre lytning og forståelse. Du kan blive bedre til at takle dine egne følelser. Du kan udtrykke dig mere klart og kærligt. Osv. Og på den måde skaber du et miljø, som kærlighed kan vokse i.

Det var bare lige de 3 hurtige motiverende tanker jeg havde på hjertet.

Lad os lige opsummere…

Sig ja til udvikling og udfordringer. Livet belønner dem, der rykker sig. Der er dem, som gerne vil have forandring, og så er der dem, der er villige til at forandre sig. Kig fremad og vær klar til at bryde ud af din komfortzone. You got this.

Sæt ord på det, du gerne vil have. Du må godt. Der er intet nobelt i at tænke småt, fordi du ikke vil fylde. Stå i lyset og kald på det, der er dit. Jeg mener både i dine tanker og også med dine ord. Fyld dig selv op så du har overskud at dele ud af.

Tag ejerskab over din udvikling. Kig på, hvilke ting i dit liv, der ikke virker eller kan være bedre og så vær ærlig med dig selv om hvad DU kan gøre for at skabe den forandring. Det er ikke nok at krydse fingre og håbe, det står i stjernerne. Spørg dig selv, hvem du skal blive, for at den tilstand, du ønsker, kan vokse frem.

Tak fordi du læste med.
Skriv endelig tilbage med dine egne tanker og erfaringer. Jeg elsker at høre fra dig om.
Så kan jeg også hjælpe dig endnu bedre fremover.

Rigtig godt nytår.

Lev det liv du drømmer om.

Xoxo
Nian