Om mig

Nu skal du bare høre...

"Jeg er sexolog, parterapeut, coach, personlig træner .. og så er jeg en mand.
Den mest effektive kombination til at lære dig at få den helt rigtige kæreste" - Nian

Lad mig først bare lige sige hej
 
Nå men jeg hedder Nian. Jeg er 37 år og bor i Hvidovre. Jeg er sådan en energisk type, som griner meget og gerne laver fis med alt, hvad jeg kan slippe afsted med. Jeg starter gerne dansegulvet.
 
Jeg har også en alvorlig side. Jeg er nemlig også en ‘real deal’ type, som siger tingene, som de er. Når du møder mig, er du ikke i tvivl om, at jeg er sådan en, som siger hvad jeg mener og mener hvad jeg siger. Men på en varm og omsorgsfuld måde. Det er vigtigt for mig, at alle har det godt. Jeg er en frontkæmper-type, som altid hjælper dem, jeg kan, men forlanger samtidig, at folk tager ansvar.
 
Jeg er positiv, optimistisk, et overskudsmenneske og har ja-hatten på. Jeg er også en super nysgerrig type. Fx har jeg altid været nysgerrig på alt, hvad der drejer sig om mennesker. Både biologi og psykologi. Jeg har altid været meget fysisk aktiv med sport og træning og har samtidig også dyrket meget selvudvikling og reflektion over livets mysterier. 
 
Det er også gennem min nysgerrighed på mennesker og livet og kærlighed, at jeg med årene er blevet mere og mere fascineret af dynamikken mellem mænd og kvinder. Jeg har efterhånden fået en enorm intuition om den energi, der veksler, mellem det maskuline og det feminine. Og derfor er jeg her. Læs mere længere nede…

Meningen med det hele

Jeg vil gerne gøre en forskel
 
Hele grunden til at jeg hjælper og altid har hjulpet folk, er fordi jeg gerne vil føle, jeg er med til at gøre verden til et bedre sted. Bum! Ligesom så mange andre. Og det her med kærlighed, dating og forhold er mit ekspertområde. Her kan jeg virkelig give noget af mig selv, som du kan få gavn af. 
 
Når jeg kan give indsigt og værktøj og se dig gøre dit liv federe, får jeg lige så meget glæde tilbage. Jeg brænder for at gøre en forskel helt ind i hjertet på folk. Coaching i kærlighed går lige til kernen. Jeg elsker at føle, at jeg er med til at sprede kærlighed, glæde og lykke. Jeg vil gerne redde verden et lykkeligt parforhold ad gangen. Det er min mission. 
 
 
Jeg vil gerne dele min indsigt
 
Jeg har så mange gange snakket med veninder, kollegaer, klienter osv, som på den ene eller anden måde har været stuck i deres ønske om at finde en god fyr. Jeg har set, hvordan den drøm har været centrum i deres ønske om et lykkeligt liv. 
 
Jeg har også erfaret, hvordan jeg som udefrastående, som uddannet erfaren coach, sexolog og træner, og ikke mindst som mand, har kunne pinpointe nøjagtig hvad deres issue er, og hvad de skulle gøre for at det kunne lykkes. Ting de slet ikke selv kunne se. Ting der ofte var lige foran næsen. Nogle gange små ændringer i adfærd, som kan fikses bare ved at vide, hvordan mænd tænker. Andre gange dybere ting, som fx hele deres mindset om dating og forhold. 
 
 
Jeg vil også gerne hjælpe dig
 
De ting, som forhindrer dig i at have den helt rigtige kæreste, er helt sikkert nogle ting, som mange andre kvinder også oplever og garanteret også ting, jeg allerede har hjulpet flere med. Det er i hvert fald ikke noget, der bliver bedre bare ved at ønsketænke. Der skal action til. Strategisk action bakket op af indsigt og skills. Det er den kombination af viden og værktøj, jeg brænder for at give dig. Lad mig vise dig, hvad der skal til for at finde, fange og fastholde ham. Lad os give din egen udvikling et skub.

Hvordan det formede sig

Personlig træner
Jeg startede min karriere som træner i fitnesscenter
 
For ca 15 år siden uddannede jeg mig til personlig træner i fitness, fordi jeg brændte for at hjælpe andre (og mig selv for den sags skyld) med at opnå den livsstil, de drømte om, gennem sundere kost, bedre motion og vaneændringer. Allerede dengang var både træning og selvudvikling som sagt lidt af en hobby. Jeg har siden hjulpet mange hundrede mennesker til et sundere liv og gør det stadig idag. Jeg har lært vildt meget om mennesker gennem 15 år som træner. Både omkring sundhed, styrke, selvtillid, vaner osv. Men også omkring undervisningsteknikker til at skabe varige forandringer i livet. Dyrebar rejse for mig selv og mit eget liv også.
 
 
Coach
Senere coachede jeg klienter i min sofa
 
Nogle år efter, jeg startede som personlig træner, tog jeg så en uddannelse som certificeret coach og startede efterfølgende min egen coaching praksis hjemme fra min egen stue. Det gjorde jeg, fordi jeg simpelthen bare kunne mærke, at jeg måtte tilbyde nogle forløb, der gik dybere end kostvejledning og fitness, hvis jeg virkelig skulle gøre en forskel. Og det virkede. Jeg opdagede jo, at det der med mad og motion, fandt folk sgu hurtigt ud af, hvis de fandt det drive frem, der skulle til. Det var de indre udfordringer, folk havde med sig, som skulle arbejdes med, hvis vi skulle have lavet om på deres livsstil permanent. Det kommer ikke bare af nogle gode råd.
Den erfaring, med at sidde face to face med mine klienter og grave i deres psykologiske bagage, gav mig endnu mere indsigt i, hvor meget man kan rykke sig, hvis man arbejder med værdier, motivation, begrænsende tanker, selvværd og andre lignende størrelser.
 
 
Sexolog
Jeg blev sexolog for at arbejde med kærlighed
 
Yderligere nogle år efter, kunne jeg mærke, at jeg gerne ville hjælpe helt almindelige mennesker med endnu dybere emner, nemlig kærlighed, dating, sex og parforhold. Jeg havde allerede erfaret med mine klienter, både til coaching og træning, hvor meget et tilfredsstillende kærlighedsliv betyder for vores livsglæde. Det var jo faktisk allerede de sociale aspekter af livet, som lå bag ved de issues, halvdelen af mine klienter kom med. Her ville jeg gerne hjælpe endnu mere specifikt, så jeg måtte fortsætte med at lære og udvikle mine kompetencer.
Så tog jeg en sexologuddannelse. Den bygger på forståelsen af mænd og kvinder, det maskuline og feminine, sex og parforhold, tiltrækning og kurtisering og alle de spændende varme frække emner. Her lærte jeg både meget mere om mig selv og også, hvordan man går endnu dybere i den proces, der skal til, for at hele de uhensigtsmæssige mønstre, vi har med os fra tidligere livserfaringer, så vi opnår den frie og lykkelige livsudfoldelse, vi alle inderst inde drømmer om. 
 
 
Min egen udvikling
It was always meant to be
 
Min interesse for mennesker har altid været både i det fysiske og det psykiske. Allerede som barn og teenager læste jeg hylder af bøger om kroppen og sindet og også om parforhold og spiritualitet og en masse andet. Interessen er aldrig stoppet. Det har været en livslang hobby, studie og ikke mindst udvikling af mig selv og mit eget liv. Alle teorier, teknikker, tanker og ideer, jeg fik fra mig selv, fra andre, fra bøger og mine lærere, har jeg prøvet af på mig selv. Jeg lover dig, der er ikke den selvudviklingsøvelse, jeg ikke selv har testet. Den nysgerrighed har uden tvivl også været drivkraften i min egen udvikling fra dreng til moden mand.
 
 
Du kan få glæde af min viden
Når man har lært noget vigtigt skal man give det videre
 
Efter mange år som personlig træner, coach og sexolog har jeg fået en virkelig solid forståelse af både de indre kræfter, der skaber vedvarende sundhed, motivation, selvtillid, livsglæde osv, og også de ydre mønstre, som udspiller sig bevidst og ubevidst kønnene imellem.
Det er lige netop med den forståelse af kærlighed og selvudvikling, jeg har valgt at coache singler i at finde hinanden.
Jeg glæder mig også til at have et forløb med dig og se dit potentiale udfolde sig. Det fortjener du.

GRATIS INTRO SESSION

Få en gratis 20 min live online session (videochat på fx messenger eller facetime), hvor vi sammen kortlægger styrker, muligheder og forbedringspunkter til din selvudvikling og strategi med mænd og kærlighed.

Der er intet farligt ved det. Og du binder dig ikke til noget som helst. Det er bare en smagsprøve på hvordan en online session foregår så du kan mærke på egen krop om det er noget for dig.

Efter din gratis session kan du vi begge mærke, om vi vil arbejde videre sammen i et forløb, eller om du bare vil tage den værdi du har fået, med dig. Det er ikke alle der bliver godkendt til forløb så du skal være villig til udvikling.

Klik på knappen herunder .. Så kommer du videre til siden hvor du selv kan vælge en tid i kalenderen

Jeg glæder mig til at møde dig..