Forløbet

Nå men hvordan foregår det så

Lad mig forklare det helt fra starten

1. Du smider armene i vejret og råber:  “Fedest .. Endelig en professionel der kan vise mig hvad jeg gør galt og hvad jeg kan gøre for at finde ham jeg mangler i mit liv”.

2. Du tænker: “Jeg må sgu prøve den der gratis intro session så jeg kan få nogle tips så hurtigt som muligt og se om dating og kærlighed virkelig er noget man kan lære”.

3. Du skriver dit navn og mail i formularen og trykker send.

4.  Du får en mail tilbage fra mig hvor jeg skriver at der er godt at høre fra dig og spørger hvornår vi skal aftale vores intro session.

5. Vi skriver frem og tilbage nogle få gange til vi har fundet et tidspunkt der passer godt.

6. På vores aftalte tid “ringer” jeg dig op på skype, messenger cam, facetime eller hvad vi har aftalt så vi kan se hinanden på skærmen (computer, tablet eller mobil er fint).

7. Du sidder hvor du har lyst med ro og fred omkring dig mens vi snakker. Det kan være i sofaen med tæppe og en kop varmt, ved spisebordet, på kontoret eller hvad der passer dig.

8. Så snakker vi en halv times tid om udfordringerne ved mænd og dating. Jeg stiller dig spørgsmål som vil få de punkter hos dig der trænger til udvikling frem i lyset.

9. Når den halve time er gået kan du sige: “Wow, det var inspirerende. Tak for snakken”, eller “Det her er helt klart noget jeg gerne vil arbejde mere med”.

10. Hvis du gerne vil arbejde videre og dybere med emnerne så aftaler vi at starte et forløb sammen hvor vi tager 1 fuld session om ugen i 4 uger.

Lad os tage din tiltrækning, selvudvikling og kærlighedsliv til næste niveau

I vores forløb sammen lærer du præcis hvad der skal til

Typiske spørgsmål

Er tiltrækning og dating virkelig noget man kan lære?

Ja det er det. Du kan lære at blive opfattet mere tiltrækkende af mænd.

Faktisk så handler det om at lære en række af forskellige ting. Fx små nuancer i dit kropssprog og blik osv., måder på sige ting på, humor, viden som gør dig i stand til at læse ham bedre, øget selvtillid gennem det indre arbejde som også lærer dig at stoppe med at overanalysere, hvordan du får din femininitet frem uden at miste din selvstændighed og en masse andet.

Når du lærer de ting så vil du opleve at du meget nemmere vil kunne få kontakt til de mænd du ønsker og meget nemmere vil kunne styre jeres interaktion i den ønskede retning.

Det er en fed fornemmelse at mærke at man med hver ny teknik eller indsigt kan skabe bedre reaktioner fra mænd.

Er det ikke mærkeligt at lave coaching gennem en skærm?

Overhoved ikke. Når teknologien findes til at tale sammen face to face uden overhoved at forlade sit hjem så lad os bruge det.

Du vil opleve at det ret hurtigt føles naturligt at snakke sammen live. Ligesom hvis du chatter live med dine veninder eller andre på fx messenger eller facetime. Når vi både kan se og høre hinanden så bliver det til en helt almindelig samtale hvor man tydeligt forstår og mærker hinanden med samme nærvær som hvis man sad overfor hinanden.

Og det gør bare det hele så meget nemmere og billigere at det ikke er noget transport involveret. Man trykker bare på knappen og så er samtalen igang. Du kan helt selv vælge om du sidder i sofaen med en kop kaffe eller ved bord og stol eller endda går en tur imens.

Jeg har kun haft gode oplevelser med det både hos mig selv og mine klienter.

Kan man nå at lære noget på 4 uger?

Det kan du tro. Min måde at se det på er at vi bruger de 4 uger på at løfte dig fra dit nuværende niveau til næste niveau. Den process kan man gentage flere gange. Jeg har mange klienter som tager flere forløb efter hinanden. Eller udvikler sig selv et par måneder og så tager et forløb mere. Det er det gode ved 4-ugers modellen.

I forløbet er der ca en uge mellem session og det er ofte i perioden imellem vores samtaler at du virkelig lærer noget. Tankerne falder på plads, nu viden bliver en del af dig, du prøver ny adfærd af i din hverdag, mærker ny indsigt om dig selv om mænd på egen krop, gør dine egne opdagelser fordi du er i process og en masse andet. Og det sker så 4 uger i træk.

Det kan virkelig ændre nogle ting som giver dig en kæmpe fordel i din søgen efter en kæreste.

Derfor skal du tage et forløb

Bare det at du læser med fortæller mig at du godt vil have at noget snart ændrer sig.
Du vil godt have et tilfredsstillende kærlighedsliv. Det vil vi alle sammen.
Men det kommer ikke af sig selv. Manden du leder efter dumper ikke bare ned i skødet på dig ved et tilfælde som disney og hollywood har bildt dig ind.
Det er forhåbentlig allerede gået op for dig. For hvis dit ønske skal blive til virkelighed så vil det kræve noget arbejde med dig selv.
Og det skal du være motiveret for. Derfor skal du holde fast i hvorfor du er klar til at lave nogle ændringer.
Ændringerne i dit kærlighedsliv starter med dig selv.
Vi pinpointer hvad der skal arbejdes med for at du bliver den bedste version af dig selv.
Derfor skal vi tage et forløb sammen.

Forestil dig et liv med en den mand der er den helt rette for dig.
Hvor i både har fysisk kemi, jeres personlighed matcher og i er begge commitede til hinanden.
Den drøm må du ikke opgive. Tvært imod. Jeg synes du skal bruge den drøm til at motivere dig til at blive nysgerrig.
Bliv nysgerrig på præcis hvad det kræver at få den drøm til at gå i opfyldelse for dig.
Det er den nysgerrighed jeg gerne vil hjælpe dig med at tilfredsstille. For jeg ved godt hvad det kræver.
Det er ikke en information jeg bare kan putte over i hoved på dig med en enkelt sætning eller hurtig lille trick eller anden magisk pille.
Det kan jeg kun bid for bid. Og kun i den hastighed at informationen kan modtages af dig.
Derfor skal du vi tage et forløb sammen.

Hvad ville det give dig hvis du vidste præcis hvad det krævede at komme i kontakt med ham du havde fået øje på?
Og du vidste nøjagtig hvordan du balancerede mellem passiv/aktiv, sød/sexet og modtagelig/high-quality mens i snakkede sammen så han blev ved med at være interesseret fordi du både evnede at kommunikere den standard han skal leve op til uden at skræmme ham væk og stadig vise interesse og flirt nok til at lokke ham tættere på uden at han tror at du er for nem at fange.
Ville det give dig større chance for succes hvis du havde værktøjet til at tolke hans ord og adfærd så du altid kunne læse om han var interesseret eller ved at miste interessen?
Og hele vejen igennem de indledende faser kunne måle hans ægte intention og vidste hvad han som mand havde brug for af både bekræftelse og udfordring så du kunne styre hans intention i den ønsket retning.
De skills kræver indsigt, teknik, øvelse, vejledning, osv at blive god til.
Og ja. Det er noget der kan læres. Det er psykologi. Det vil jeg gerne hjælpe dig med at blive god til.
Derfor skal vi tage et forløb sammen.

GRATIS INTRO SESSION

Få en gratis 30 min live online session (fx skype eller messenger) hvor vi sammen kortlægger styrker, muligheder og forbedringspunkter i din nuværende dating-strategi.

Efter din gratis session kan du frit vælge om du vil arbejde videre sammen i et forløb eller om du bare vil tage den værdi du har fået med dig.

Skriv dit navn og email. Jeg svarer dig indenfor 24 timer så vi kan aftale en tid. Jeg glæder mig til at møde dig. Vi ses snart.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes og høre mere

luk menu