Coaching

Den effektive samtale

Der sker noget magisk når man sætter ord på sine udfordringer

Orden vokser ud af kaos

Hvad er coaching
Man kan sige at coaching er en proces hvor man går fra en nuværende tilstand til en ønsket tilstand. Eller fra en nuværende situation til en ønsket situation. Jeg vil måske endda heller sige at man går fra en nuværende udgave af sig til en ønsket udgave af sig selv. Formålet er at øge muligheden for at nå sine mål, passioner og drømme ved at udvikle eller afvikle adfærd, vaner og mønstre. Man laver nogle ændringer i sig selv og måden man gør tingene på for at at opnå noget nyt og bedre end det man har.

Målrettet spørgeteknik
Den mest almindelige opfattelse er at coaching er en måde at have en samtale på hvor jeg som coach stiller flere spørgsmål end jeg giver svar. Ikke bare tilfældige spørgsmål men specifikke strategiske spørgsmål som afdækker præcis hvad det sande problem er, undersøger det fra nye vinkler og på den måde åbner op for de indre ressourcer der skal til for at kommer videre. Når man bliver coached får man hjælp til at undersøge sig selv ved at ens coach gør sig nysgerrig på alle aspekter af ens personlighed, situation, historik, mål og muligheder. Vi vender og drejer alt muligt som har med sagen at gøre.

Som et spejl
Coaching fungerer som en form for et spejl. For at udvilke nye vaner, mønstre, adfærd, selvindsigt og lignende har vi alle brug for nogen eller noget at spejle os i. Dvs nogle øjne udefra som kan se alt det vi ikke selv ser og kan spejle det tilbage til os så vi bliver mere bevidste. Jeg er både coach, træner, sexolog og mand. Det er en stor fordel for dig fordi jeg kan spejle dig på mange måder. Jeg er meget ærlig omkring hvordan jeg oplever dig som person og type og siger alt det usagte højt som ikke er med i almindelige samtaler. At få ny bevidsthed om sig selv er ikke altid så rart. Sandheden er ikke altid sjov. Men indsigt i både sine lyse sider og skyggesider er det man kommer absolut længst med i sin selvudvikling.

Svarene kommer indefra
Det fede ved coaching er at man på en måde er ligesom et team hvor den ene stiller de helt rigtige spørgsmål og den anden giver fuldstændige ærlige svar. På den måde får man vendt og drejet situationen/problemet/udfordringen og får belyst det fra alle vinkler. Det giver en helst særlig spontan indsigt hvor der nærmest på magisk vis opstår ændringer i ens personlighed og løsninger dukker op helt af sig selv. Det giver også den bedste motivation for forandring fordi alle svarene er kommet indefra og derfor er i overensstemmelse med ens værdier.

Træning
Den modsatte ende af skalaen fra coaching kunne man kalde træning. Træning er mere baseret på svar end på spørgsmål. Det kunne også være vejledning, undervisning eller andet der dækker over samme begreb. Her er får man ny viden og teknik som man skal putte i praksis. Ny viden og kunnen kan enten komme fra at man får at vide direkte hvad man skal gøre, det kan være forklaring og forståelse af nogle dybere teorier eller det kan være øvelser man laver sammen eller alene for at blive bedre til noget. Ligesom alt mulig andet træning hvor man får noget info og så skal øve sig på det.

Kombinationen
Coaching og træning kan sagtens kombineres. Oh yes. Og min erfaring er netop at der er størst chance for succes når vi kombinere både coaching og træning i vores forløb. Vi skifter flydende mellem de to metoder når vi snakker sammen. Når vi både skal arbejde med de indre og ydre aspekter af din dating-strategi så kan både coaching og træning være effektiv. Når vi kombinere coaching og træning så coacher vi også på den nye viden. Dvs at hvis jeg fx forklarer dig en teori eller teknik så spørger jeg dig også hvad du selv synes om det, hvordan og hvornår du kan bruge det, hvad der kunne holde dig tilbage osv.

Efter vores forløb vil du både have den nødvendige indsigt i dig selv, større viden om mænd og tiltrækning, du vil have de teknikker der kan tiltrække gode mænd og du vil vide hvordan du udvikler dig selv videre i den rigtige retning.

GRATIS INTRO SESSION

Få en gratis 30 min live online session (fx skype eller messenger) hvor vi sammen kortlægger styrker, muligheder og forbedringspunkter i din nuværende dating-strategi.

Efter din gratis session kan du frit vælge om du vil arbejde videre sammen i et forløb eller om du bare vil tage den værdi du har fået med dig.

Skriv dit navn og email. Jeg svarer dig indenfor 24 timer så vi kan aftale en tid. Jeg glæder mig til at møde dig. Vi ses snart.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes og høre mere

luk menu